Didi

Didi

En blogg...om mig

mina tankar och lite runtomkring sådär =)

Vääärldens segaste!

Didi - det är jag detPosted by Didi 2011-06-28 18:39

Jag vet, jag är världens segaste på att ta upp bloggandet igen....men det har liksom inte funnits någon energi över till det, först blev det vattenläcka, så då orkade jag inte, tänkte att jag tar tag i det när vi kommer i ordning hos svärföräldrarna, men nee, tänkte istället ta tag i det när vi kom hem och iordning igen....nu är vi hemma, sen i maj, men vi har fortfarande inte kommit iordning än....är väl lika bra att sluta tänka sen när...och bara sätta igång igen =)

Just nu sitter jag på tåget ner till Växjö, jobbmöten i Braås i två dagar är det som står på schemat, och så ska jag försöka hinna träffa kusinen med, blir alldelles för länge mellan gångerna när man flyttar för långt ifrån Vingåker.

Midsommar var hyffsat lugn, en jättetrevlig kväll ute i Mora, följt av en slappar/städardag och så åkte vi upp en sväng för att fika i Karlskoga på söndagen =) Träffade på alla utom mor som jobbade, pappa, farmor, kusin, syrran och syrrans pojke, trevligt att äntligen få träffa honom, Cid godkände utan problem =)

Syrran hade köpt ny fin bil med, saab 9-3, en sån som vi också fundrat lite på, men vi funderar fortfarande....ska det blir en 9-3 eller en V50? Min bil ska säljas först i alla fall, tror den åker ut på blocket senare ikväll eller imorrn...känns tudelat, älskar ju min bil, den är toppen! Vill inte alls sälja, men samtidigt behöver vi kanske en större bil med tanke på allt jag pular in när jag ska iväg ut o åka....och så kan Cid få sitta i bakluckan med sin bur istället för att ta upp halva baksätet....

Ingen som vill ha min lilla pärla? Hojta till isåfall.

Nehe, om man skulle ta och jobba lite sista timmen nu då...


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lisa 2011-07-27 15:13

Har du bilen kvar, skulle behöva en liten... :-)