Didi

Didi

En blogg...om mig

mina tankar och lite runtomkring sådär =)

Lilla pärlan till verkstan

Didi - det är jag detPosted by Didi 2011-02-24 20:17

Då var lilla bilen iväg till verkstan för en kontroll av varför den blivit en "amerikansk chopper wannabee", har fått många goda idéer av alla man frågar om råd, tändspole, katalysatorn, lambdasonden, tändkabel, skit i bränsleslang fram till en kolv, ispropp mm mm, låter skrutt gör den iaf, avgasreningslampan lyser, går på tre burkar, gasar av sig själv varvat med att tappa kraft, koppla ur och man tror man tryckt ner gaspedalen + ett moln av blåsvart rök...nice, sån tajming också...en olycka kommer aldrig ensam heter det väl.

Lägenheten är tom och vi väntar på att de ska börja bryta upp golvet, var där och spanade igår när jag hämtade upp posten och allt de gjort då var att lyfta på locket till det redan befintliga hålet, vill se uppbrutet golv! Ju snabbare de börjar, ju snabbare får vi flytta tillbaka igen. Ska dit om en stund o hämta posten o spana mer får vi se vad de lyckats med idag, spännande!

Hade ut/in-kilning idag på jobbet med och bjöd på hemmagjord smörgåstårta, trevligt och mycket uppskattat =) Av mina goa gubbar på standard fick jag en avslutningspresent med, en ask med finfin choklad! =) Mycket bra val måste jag säga =) Kanske får bli ett glas vin och lite choklad imorrn kväll =)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hanna 2011-06-23 14:02

BÖRJA BLOGGA IGEN!!!!!

Posted by Hanna 2011-06-23 14:02

BÖRJA BLOGGA IGEN!!!!!

Posted by Syrran 2011-04-18 12:48

DAGS ATT UPPDATERA!!!!

Posted by Hanna 2011-03-01 09:58

Vad händer vännen??!!?

Vad har hänt med lägenheten? Bättre jag ringer istället :)

Ses och hörs snart! Puss puss