Didi

Didi

En blogg...om mig

mina tankar och lite runtomkring sådär =)

I can see!!

Didi - det är jag detPosted by Didi 2010-12-21 22:04

Idag var det då dags för min lite tidiga julklapp, en ögonlaseroperation, FS Lasik, hos Memira i Eskilstuna. Gick jättesmidigt, gjorde inte ont alls, klart det var läskigt o så, det är ju ändå ögonen de håller på o grötar i, men inget ont och all personal var verkligen jättegullig! Fick vila där först en halvtimme, sen koll av ögonen, allt såg fint ut, sen skjutsade mamma hem mig för ytterligare 4 timmars vila och blundande, med avbrott endast för att droppa lite i ögonen.

Den känslan efter att jag suttit mig upp efter lasern och de bad mig titta på klockan var underbar! Lite disigt, som om man satt i en ångbastu ungefär, men jag såg klockan! På andra sidan rummet! Och jag såg att själv kunna gå till bilen från kliniken, trodde jag skulle vara nåt blint kolli som mamma skulle få guida, men icke, på med solglajjorna o traska iväg bara =)

Så efter fyra timmars blundande hemma, och ett blint farväl av mamma o Cid som fick följa med upp till Karlskoga så var det dags att öppna ögonen, jag kan läsa texten på tvn, från soffan! i princip helt klart på höger, fortfarande lite disigare på vänster, men jag ser! Lite ljuskänslig dock så det var solisarna på och ställa ner ljusstyrkan på tvn och datorn. Är som värsta moviestaren som går med solbrillor inne =P

Imorrn är det återbesök och kontroll, jobb ett par timmar och sen är det julledigt ända fram tills efter nyår! Gött!

Nu ska jag tejpa på mig mina vackra sovglasögon o försöka sova, lite tomt här utan lilla råttan bara, ovanligt att inte ha en svans här hemma =)