Didi

Didi

En blogg...om mig

mina tankar och lite runtomkring sådär =)

Motivationen tryter…

Didi - det är jag detPosted by Didi 2010-05-18 09:35

Oj vad svårt det var att motivera sig till att cykla till jobbet imorse, mycket enklare förra veckan när jag hade stegtävlingen att tänka på, men nu är den slut, och VI VANN! såklart =D skoj skoj!

Men är det verkligen så att det måste vara en tävling för att jag ska få lite fart och motivation?!? Tydligen =P för idag behövde prinsen bilen så jag hade bestämt att jag skulle cykla, men när jag höll på att göra mig iordning för att gå ut hörde jag honom vakna och frågade genast om han ville skjutsa istället….och snäll som han är så gjorde han ju det. Jag skyllde lite för mig själv på att det såg ut att börja regna snart, grått o trist, men än har det inte kommit något regn….har jag tur kommer det heller inget regn och det blir en lunchpromenad med gubbarna på jobbet så jag får nån motion den här veckan, är lite tajt om tid för annat än hemmafixande den här veckan…

Var iaf duktig och städade ur förrådet och garderoben igår och svärmor fixade badrummet, i em är det sovrummet, databordet och mer fix på uteplatsen som står på schemat, blir så fint, så fint.