Didi

Didi

En blogg...om mig

mina tankar och lite runtomkring sådär =)

Hobbyelektriker

InredningPosted by Didi 2010-10-04 19:15
Ikväll har jag lekt lite hobbyelektriker och gjort ordning två ljuslyktor till fönsterlampor istället, blev mycket bra =)o så nya gardinerna med på ett hörn med =)

Terapiarbete

InredningPosted by Didi 2010-10-04 00:03
Idag var jag iväg till IKEA och Västerås och shoppade en tidig födelsedagspresent till mig själv =) Har spanat på den i över ett år och nu äntligen kom det en ministorlek, så efter lite terapiarbete är den äntligen uppe....

gissat vad det kan vara ännu? =)

Skyndade mig o skulle få den klar innan prinsen upptäckte vad jag köpt =P Han hade lite åsikter om att jag ville ha den stora modellen i vardagsrummet tidigare "Vi kommer ju inte kunna se tv'n!"

Så när jag höll på som bäst med terapiarbetet så kom ju självklart prinsen in =P

"vi kommer inte att se tv'n ju! =P Men när jag var klar med att fästa alla små papperssnuttar o hissade upp den i taket tror jag tillomed han tyckte den var fin =)


Det är ju IKEA Maskros, såååå fin så =) o mönstret på väggarna är jättemysigt =)

Titta bara så lovely! =)

Annars har det varit storstädning på G här idag, svärmor var här och satte upp den tidiga födelsedagspresenten från dom, nya fina gardiner i vardagsrummet =) Får fota dom imorrn, blev så himla fint =)

så, nu är det kudden som gäller, natti!

Tävling - presentkort på 500:- hos Sumopix

InredningPosted by Didi 2010-03-02 20:21

Jupp, här ska tävlas, är med i en tävling hos Jennyshus som hon har tillsammans med Sumopix, där man kan vinna ett presentkort på 500:-!

Skulle hemskt gärna vilja vinna detta, kanske skulle man fixa iordning nåt på Cid, eller kanske på någon hundloka....hmmm....tål att fundera på =)

Mer tävling =)

InredningPosted by Didi 2009-09-20 21:07

Hittade ännu en tävling, denna gång är det Fru Sätterlund som har en tävling tillsammans med Perlanliving.se, där man kan vinna en snygg diskmedelstablettburk =)

Har kikat på den innan och den skulle nog passa riktigt bra i nya köket sen, så varför inte prova på att vinna en?! =)

Tävling, Mine glas

InredningPosted by Didi 2009-09-17 17:01

Hittade en tävling hos Furnish (som hon har tillsammans med DesignOnline) där man kan vinna två fina Mine glas från Kosta Boda.

Klart man ska vara med o tävla =) Kanske kan jag matcha mina två vitblåa med någon annan färg =)

Tävling på WallStyle!

InredningPosted by Didi 2009-08-27 06:46

Kika in här, wallstyle.se!

Upptäckte en underbar sida nu när vi snart ska flytta och som dessutom har en tävling just nu!

Även om jag inte vinner så hittade jag massor av roliga små saker som nog kommer klickas hem sen =) Trevliga priser har de också =)

Planer för balkongen

InredningPosted by Didi 2009-04-22 11:38

Nu vill jag ha ordentlig vår utan en massa minusgrader på nätterna så att jag kan få göra iordning på balkongen! Har köpt på mig lite nya grejer från Ikea som jag vill få upp och så alla blommor och kryddodlingen och smultronen och….jag vill göra balkongen sommarmysig igen helt enkelt =)

Det blir lite nya lampor och småkrukor i spaljén, det spanska trädet ska få en större kruka och flytta ut tillsammans med citrus och kiwiträdet, och så blomman för dagen klättrandes upp för spaljén. Ekorren och ljuslyktan ska ut, kanske ska införskaffa ett litet balkongparasoll också, inte för att det är så mycket sol på eftermiddagarna när jag äntligen är hemma och kan sitta där, men under semestern ska jag väl kunna sitta där lite tidigare om dagarna =) bara dryga 2 månader kvar till semestern nu….skönt! =)

Men får ju en liten minisemester nu rätt snart med! Syrran och jag bokade en resa till Mallorca nu i början på maj! Ska bli så skoj! =)

lånad bild på ett vackert minisyrénträd som jag gärna skulle pryda min balkong med....